Окупанти знову обстріляли Запорізьку АЕС та території поряд

Окупанти знову обстріляли Запорізьку АЕС та території поряд - фото

Окупанти знову обстріляли Запорізьку АЕС та території поряд - фото

Події
11 серпня 2022 16:37

Російські війська сьогодні, 11 серпня, знову обстріляли Запорізьку атомну електростанцію. Зафіксовано п'ять "прильотів" у районі комендатури станції та стільки ж – у районі пожежної частини.

- Зафіксовано п’ять "прильотів" у районі комендатури станції – безпосередньо поруч із дільницею зварки та сховищем джерел випромінювання. На невеличкій ділянці зайнялася трава, але, на щастя, ніхто не постраждав. Ще п’ять "прильотів" сталися в районі пожежної частини, яка розташована неподалік від ЗАЕС, – повідомили в ДП "НАЕК "Енергоатомі".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Через обстріл на станції не вдалося вчасно провести "перезмінку": доки ситуація не нормалізується, роботу продовжуватимуть працівники попередньої зміни.

Читайте також:

В "Енергоатомі" наголосили, що ситуація на станції зараз контрольована. Інформація про те, що нібито персонал у паніці полишає ЗАЕС – фейк.

Нагадаємо, що Українські військові можуть перебити лінії передач на Запорізькій атомної електростанції, якщо російські окупанти відрубають ЗАЕС від української енергосистеми.

Також гендиректор Міжнародного агентства з ядерної енергії (МАГАТЕ) Рафаель Маріано Гроссі прокоментував ймовірність ядерної загрози внаслідок обстрілів росіянами Запорізької АЕС.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах