Мешканець Запоріжжя отримав штраф за голий перфоманс біля храму УПЦ

Мешканець Запоріжжя отримав штраф за голий перфоманс біля храму УПЦ.

Мешканець Запоріжжя отримав штраф за голий перфоманс біля храму УПЦ. Ілюстративне фото: facebook.com/priboi.news

Люди міста
15 липня 2023 16:44

У Запоріжжі Жовтневий райсуд розглянув адміністративне провадження за дрібне хуліганство по відношенню до місцевого чоловіка, який вийшов оголений з плакатом "Убивать грех" до одного з храмів міста.

Як йдеться в реєстрі судових рішень, подія сталась ще 16 квітня цього року. Тоді чоловік прийшов оголений на територію Свято-Покровського собору УПЦ МП під час релігійних заходів та великого скупчення людей та голосно кричав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Хтось з прихожан поскаржився в поліцію на порушення громадського порядку та спокою. Коли копи приїхали, то вони побачили голого чоловіка з саморобним плакатом "Убивать грех", який почав їм розказувати про необхідність каяття. Вони його уважно вислухали та склали адміністративний протокол, який пізніше передали до суду.

Сам чоловік в суді пояснив, що він дуже болісно сприймає війну і дуже занепокоєний тим, що зараз життя багатьох людей у небезпеці.

За його словами, своїм виступом біля храму він хотів звернути увагу на те, що люди повинні повернутися до бога і припинити кровопролиття. Також зазначив, що якщо своїм оголенням вчинив правопорушення, готовий понести за це покарання.

Його сусідки надали письмові пояснення, що вони знають чоловіка лише з хорошого боку - він порядна, спокійна та богобоязненна людина.

Розглянувши всі обставини справи, суд вирішив, що чоловік порушив норми громадського порядку, чим вчинив хуліганські дії. За це йому виписали штраф у розмірі 85 гривень.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах