Російські окупанти анонсували провокацію на Запорізькій АЕС

Російські окупанти анонсували провокацію на Запорізькій АЕС.

Російські окупанти анонсували провокацію на Запорізькій АЕС. Фото: t.me/energoatom_ru

Події
18 серпня 2022 15:54

Російські загарбники заявляють, що на Запорізькій атомній електростанції станеться "резонансна провокація" під час візиту генсека ООН в Україну. Також РФ погрожує зупинити Запорізьку АЕС, якщо Україна нібито не припинить обстріли станції.

Міністерство оборони Росії анонсувало "провокацію" на Запорізькій АЕС, яку нібито вчинить Україна на Запорізькій АЕС під час візиту генсека ООН Антоніу Гутерріша 19 серпня, повідомили в Центрі протидії дезінформації РНБО. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Зважаючи на встановлення фактів майже безперервних провокативних обстрілів Запорізької АЕС окупаційними військами, повідомлення про провокації Силами оборони України не відповідає дійсності та є відвертою дезінформацією, - попередили у ЦПД РНБО.

Читайте також:

- Як висновок з вищевикладеного звертаємо Вашу увагу, що при продовженні негативного розвитку ситуації, пов'язаної з обстрілами атомної станції Україною, може бути розглянуто питання про виведення в "холодний резерв" 5-го і 6-го енергоблоків, що призведе до зупинки Запорізької АЕС, - заявив начальник військ радіаційного, хімічного і біологічного захисту ЗС РФ Ігор Кирилов.

Раніше ми також писали про те, що якщо неконтрольована ситуація на Запорізькій АЕС призведе до потужного вибуху, то радіоактивні речовини зачеплять не лише українські регіони, а й інші сусідні держави. Більш детально про це читайте тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах