Окупанти хочуть у машинних залах ЗАЕС розмістити танки, вантажівки та зброю

Окупанти хочуть у машинних залах ЗАЕС розмістити танки, вантажівки та зброю.

Окупанти хочуть у машинних залах ЗАЕС розмістити танки, вантажівки та зброю. Фото: energoatom.com.ua

Події
21 липня 2022 10:44

Російські загарбники на Запорізькій атомній електростанції продовжують активно порушувати всі норми та правила. Окупанти хочуть у машинних залах ЗАЕС розмістити свої танки, вантажівки та зброю.

Як повідомили в Енергоатомі, окупанти вимагають, щоб атомники відкрили їм машинні зали на першому, другому та третьому енергоблоках. А все тому, що російським загарбникам це місце видається безпечним. У машинзали вони хочуть загнати танки, вантажівки та зброю з боєкомплектами.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Якщо російські загарбники розмістять там свою техніку, то у разі потреби пожежна техніка не зможе під'їхати до трьох енергоблоків. Крім того, російські окупанти поспішно облаштовують для себе нову "безпечну" схованку в підвалі Навчально-тренувального центру.

Варто нагадати, що ЗСУ завдали точного удару по скупченню живої сили та техніці окупантів у тимчасово захопленому Енергодарі. Внаслідок обстрілу повідомляється про великі втрати.

А 18-го липня на Запорізькій атомній електростанції, яка знаходиться у тимчасово окупованому Енергодарі під контролем російських військових, сталася якась "подія", внаслідок якої загинуло багато військових РФ.

Також окупанти на Запорізькій АЕС насильно відібрали у двох працівників станції пропуску та, скориставшись ними, зайшли до радіаційної зони блоку №2 атомної станції.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах