ЗСУ вдарили по окупантах в Енергодарі: Арестович розповів подробиці

ЗСУ вдарили по окупантах в Енергодарі: Арестович розповів подробиці.

ЗСУ вдарили по окупантах в Енергодарі: Арестович розповів подробиці. Фото: t.me/info_zp

Події
21 липня 2022 09:16

ЗСУ завдали точного удару по скупченню живої сили та техніці окупантів у тимчасово захопленому Енергодарі. Внаслідок обстрілу повідомляється про великі втрати.

- В Енергодарі було скупчення сил та засобів противника. І туди якось вдало прилетіло. Кажуть, багато знищено сил та техніки. Тому не стріляйте по Нікополю, це погана справа, буде горе, – заявив радник голови ВП Олексій Арестович в ефірі "Фейгін Live".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У той же час, як повідомив Арестович, українські захисники змогли відвоювати два населені пункти після наступу окупантів на Сіверськ та Бахмут у Донецькій області.

- Там щось негаразди з наступом російського угруповання на Сіверськ та Бахмут. Наступали-наступали, а два населені пункти втратили внаслідок контратаки ЗСУ. Вони хоч і маленькі, але симпатичні, – розповів Арестович.

При цьому він додав, що не може розкривати назви населених пунктів, напередодні деокупованих ЗСУ.

Нагадаємо, що минулої доби, 20 липня, у тимчасово окупованому росіянами Енергодарі Запорізької області пролунали вибухи. У російських ЗМІ з'явилася інформація, що нібито "українські ударні безпілотники атакували Запорізьку АЕС".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах