На Запорізькому напрямку прикордонники знешкодили одразу три ворожих дрона з вибухівкою

На Запорізькому напрямку прикордонники приземлили три ворожі FPV-дрони.

На Запорізькому напрямку прикордонники приземлили три ворожі FPV-дрони. Фото: dpsu.gov.ua

Події
08 жовтня 2023 13:10

Прикордонники на Запорізькому напрямку знешкодили три ворожих драна-камікардзе, які були нашпиговані вибухівкою та атакували позиції українських захисників на нашому напрямку.

Як повідомили в Бердянському прикордонному загоні, прикордонники на псевдо "Одеса" і "Бодян" за допомогою антидронової рушниці приземлили три FPV-дрони. До одного з безпілотників застосували ще і стрілецьку зброю - відбили кілька пропелерів, і дрон приземлився на безпечній відстані.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Під час посадки ВОГ випав та здетонував, а завдяки пильності і професійності прикордонників смертельну загрозу вдалось відвернути, - повідомили в прикордонному загоні.

На Запорізькому напрямку прикордонники приземлили три ворожі FPV-дрони.На Запорізькому напрямку прикордонники приземлили три ворожі FPV-дрони. Фото: facebook.com/Бердянський прикордонний загін

На Запорізькому напрямку прикордонники приземлили три ворожі FPV-дрони.На Запорізькому напрямку прикордонники приземлили три ворожі FPV-дрони. Фото: facebook.com/Бердянський прикордонний загін

Повідомляється, що на рахунку "Одеси" та "Бодяна" уже п’ять знешкоджених ворожих "пташок".

Раніше ми також писали, що впродовж минуло доби, 7 жовтня, українські воїни знищили 241 терориста на Мелітопольському напрямку. Також двоє росіян здались у полон. Більш детально про це можете прочитати за посиланням.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах