У Запоріжжі бізнесмен Макс Поляков приватизував колишній будинок культури

Бізнесмен Макс Поляков приватизує колишній дім культури у Запоріжжі.

Бізнесмен Макс Поляков приватизує колишній дім культури у Запоріжжі. Фото: spfu.gov.ua

Події
15 травня 18:05

У вівторок, 14 травня, Фонд державного майна провів аукціон з приватизації будівлі Запорізького експертно-технічного центру Держпраці. Виграла аукціон компанія бізнесмена Макса Полякова, який родом із Запоріжжя.

Так, перемогу на аукціоні здобула ТОВ "Періметр Пропертіз", засновником якого є кіпрська фірма "Піпл Лімітед", що належить Максу Полякову. Про це свідчать дані аналітичної системи YouControl та Prozorro.Продажі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Стартова ціна об’єкта приватизації – 7,6 мільйонів гривень (без урахування ПДВ). "Періметр Пропертіз" запропонувала за нього 13 мільйонів гривень. За об’єкт змагалися двоє учасників.

За даними Фонду держмайна, на балансі державного підприємства перебуває нерухоме майно (адміністративна будівля, площею 2347,9 квадратних метрів, та складські приміщення), спецтехніка, транспортні засоби та рухоме майно. Вони знаходяться на Північному шосе, 25 та Краєвидній, 26.

Запорізький експертно-технічний центри Державної служби України з питань праці є одним з найдорожчих з підприємств, які забезпечують науково-технічну підтримку державного нагляду у сфері охорони праці та промислової безпеки.

Зазначимо, що Максим Поляков відомий як філантроп, який опікується кількома лабораторіями в українських ВНЗ, де вивчають інженерію та передові технології. Також він володіє кількома компаніями, які працюють із американським космічним агентством NASA. Одна з них розробляє легкі ракети-носія для запуску малих супутників.

Зараз він живе та працює в Силіконовій долині, але кілька офісів його компаній досі працюють у нашому місті. Можливо, для них і купили новий офіс. А його компанії мають офіси у Києві та Дніпрі, де частково розробляють та виробляють обладнання для ракет.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах