Через тимчасово окупований Бердянськ продовжують перевозити техніку РФ (відео)

 Через тимчасово окупований Бердянськ продовжують перевозити техніку РФ.

Через тимчасово окупований Бердянськ продовжують перевозити техніку РФ. Фото: t.me/andriyshTime/4497

Події
15 травня 15:34

Через тимчасово окуповані території Запорізької області окупанти продовжують перевозити свою техніку.

Як повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, зафіксовані військові переміщення танків з Бердянського напряму на Новоазовський.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, можливо такі переміщення вказують на подальші дії на Харківщині. Залізниця Маріуполь-Ростов представляє загрозу, оскільки використовується для переміщення важкого озброєння.

- Доречі, прекрасна іллюстрація того, чому залізниця  Маріуполь-Ростов дуже загрозлива. Зараз тягнуть ось так. Тягачами. Довго. Мало. Дорого. Залізницею - самі можете уявить, - додав радник мера Маріуполя.

Андрющенко додав, що у Бердянську росіяни будують лінію оборони прямо від кордону міста. Громадяни спостерігали за будівництвом російських споруд і мають питання до цих дій.

- Понад рік ми показуємо, як будують росіян. Де будують. Понад рік ми закликали не ставитись до російських зубів дракону поверхнево та замислитись над власним будівництвом. Тому зараз маємо моральне право на претензію та логічні питання. Можемо ще показати. Просто в Бердянську були наші люди по справах (дату назвати не буду - безпека понад усе). Але в проміжку між 10 травня та сьогодні. Бердянці підтвердять місцезнаходження хреста та стели "Бердянськ". Робить висновкі самі. Особливо Суми, Чернигів, Волинь, Житомир, - повідомив Андрющенко.

До цього повідомлялось, що у більшості техніки відсутнє маркування. В інших v, v в квадраті, o та трикутники з колом.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах