Запорізька чиновниця висміяла місцевих, які обурилися через графіті на пам'ятках архітектури

Запорізька чиновниця висміяла місцевих, які обурилися через графіті на пам'ятках архітектури.

Запорізька чиновниця висміяла місцевих, які обурилися через графіті на пам'ятках архітектури. Фото: zv.zp.ua

Події
17 травня 2023 13:54

Директорка департаменту культури і туризму Запорізької міської ради Катерина Сімонова висміяла запоріжців, які висловили невдоволення стосовно стріт-арту "бойових котиків" на фасадах пам'яток архітектури.

Так, за словами чиновниці, "мають право давати рекомендації" з тих чи інших питань лише люди із фаховою освітою, або ж "якщо ти робив щось крутезне".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мова йде про обурення місцевих з приводу графіті, які були нанесені на будинки на центральному проспекті Запоріжжя в рамках проєкту "Стіни культури" від громадського руху "Культурні Сили України". Патріотичні коти з’явилися на обласній бібліотеці, управлінні Національної поліції, театрі імені Магара, та на архітектурних пам’ятках – будинках на проспекті Соборному та Маяковського. 

Сімонова додала, що лише люди із профільною освітою або ж відповідними кейсами за спиною "мають право" давати поради з приводу того, що відбувається в Запоріжжі.

Реакцію містян, яку ті почали активно виказувати в соцмережах, чиновниця назвала "брєднями ФБ", на які "не звертаємо увагу, продовжуємо працювати".

Запоріжців обурило те, що деякі об'єкти намальовані прямо на фасадах будинків, які знаходяться в списку державного реєстру нерухомих пам'яток України.

Нагадаємо, що чиновниця "треьої хвилі" Катерина Сімонова є фігуранткою справи із розкраданням гуманітарної допомоги.

Також варто відзначити, що сама чиновниця (директорка департаменту культури та туризму) має освіту за спеціальністю "менеджмент організацій та адміністрування". Проте займає посаду, яка взагалі не відноситься до культурно-туристичної тематики.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах