Росія обстріляла Запоріжжя з РСЗВ "Смерч", – ДСНС

Росія обстріляла Запоріжжя з РСЗВ "Смерч", – ДСНС.

Росія обстріляла Запоріжжя з РСЗВ "Смерч", – ДСНС. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
23 березня 2023 11:10

За вчора, 22 березня, ворожа армія завдала шість ракетних обстрілів по Запоріжжю з реактивної системи залпового вогню "Смерч". 

Як повідомили у ДСНС, в результаті ворожого обстрілу постраждало 32 людини, з яких 20 чоловіків, 9 жінок та 3 дітей. Стан дітей наразі задовільний, загрози життю немає. До лікарні госпіталізовано 28 осіб, із яких один чоловік помер.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Аварійно-рятувальні роботи ускладнювались постійними повітряними тривогами, на період яких рятувальники були змушені зупиняти роботи. Загалом за минулу добу пролунало сім сигналів "повітряна тривога".

Рятувальники ліквідували загоряння даху станції технічного обслуговування на загальній площі 20 квадратних метрів. 

За іншою адресою внаслідок влучання ракети між двома дев’ятиповерховими будинками відбулося часткове руйнування зовнішніх стін під’їздів, квартир та балконів; у двох квартирах виникла пожежа.

Рятувальники ліквідували загоряння загальною площею 250 квадратних метрів, врятувавши шість осіб; вивели з осередку небезпеки два пса.

Нагадаємо, вибухи у Запоріжжі сталися 22 березня близько 11 ранку. Дві ворожі ракети потрапили дев'ятиповерхівками. Окупанти одразу ж відхрестилися від скоєного, вигадавши свою версію. Рятувальники розбирали завали та надавали допомогу постраждалим.

У Повітряних силах ЗСУ повідомили, що окупанти, ймовірно, вдарили по Запоріжжю із РСЗВ "Торнадо-С".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах