Окупанти придумали свою версію удару по Запоріжжю 22 березня

Окупанти придумали свою версію удару по Запоріжжю 22 березня -

Окупанти придумали свою версію удару по Запоріжжю 22 березня - фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
22 березня 2023 13:15

Сьогодні, 22 березня, окупанти вдарили ракетами по дев'ятиповерхівках у Запоріжжі. Президент опублікував відео прямого влучення по житлових будинках. Проте супротивник, як завжди, вигадав свою версію, щоб вигородити себе.

Як одразу після трагедії написав колаборант Рогов, зруйновані будинки – це нібито "результат роботи української ППО". При цьому він також заявив, що попередні удари по житлових будинках на проспекті Соборному, вулиці Якова Новицького, вулиці Незалежної України – це також нібито вина ППО.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У відповідь на відео моменту сьогоднішнього влучення ворожої ракети до житлових будинків він заявив, що це була нібито не російська ракета, а ракета української ППО.

Зазначимо, що словам окупантів вірити не можна. Це маніпуляції, інформаційне вкидання.

Нагадаємо, сьогодні, 22 березня, близько 11-ї ранку в Запоріжжі прогриміло кілька дуже сильних вибухів під час повітряної тривоги. Окупанти вдарили по Хортиці та 9-поверхівках.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах