У Запоріжжі зросла кількість постраждалих від ракетного удару: під завалами можуть бути люди

У Запоріжжі зросла кількість постраждалих від ракетного удару: під завалами можуть бути люди.

У Запоріжжі зросла кількість постраждалих від ракетного удару: під завалами можуть бути люди. Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
22 березня 2023 16:52

На цей час відомо про 33 постраждалих унаслідок обстрілу Запоріжжя, під завалами багатоповерхового будинку, в який влучила ракета, ще можуть бути люди.

- Наразі відомо про 33 постраждалі особи, одна людина померла… Є інформація, що в квартирі, куди саме було влучання, можуть бути люди, попередньо – літня пара, – повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко, пише "Укрінформ".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Водночас в ОВА наразі не можуть назвати конкретні цифри, скільки людей потребують тимчасового прихистку після обстрілу. Зараз люди реєструються, щоб отримати допомогу. На цей час понад сотню громадян звернулися до наметів, які розгорнула міськрада на місці.

За останніми даними, госпіталізовані 28 потерпілих, з них троє дітей, ще п'ятьом людям надана допомога на місці.

Нагадаємо, вибухи у Запоріжжі сталися 22 березня близько 11 ранку. Дві ворожі ракети потрапили дев'ятиповерхівками. Окупанти одразу ж відхрестилися від скоєного, вигадавши свою версію. Зараз у лікарнях перебувають 25 людей. З них 3 особи – у тяжкому стані, 19 – у середньому, 3 – у легкому (з них двоє дітей). Один постраждалий, який був у тяжкому стані, помер.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах