Заступниця екс-голови Запорізької області Злата Некрасова заявила, що вагітна (фото)

Заступниця екс-голови Запорізької області Злата Некрасова заявила, що вагітна.

Заступниця екс-голови Запорізької області Злата Некрасова заявила, що вагітна. Фото: zoda.gov.ua

Події
09 лютого 2023 12:16

Поки що ще заступниця колишнього голови Запорізької області Олександра Старуха Злата Некрасова заявила, що вагітна.

Чиновниця довгий час не публікували новий фотознімків, особливо після останнього скандалу пов'язаного з тим, що вона зустрічала Новий рік у Тайланді. І ось вчора, 8 лютого, посадовиця заявила, що вагітна і знаходиться на сьомому місяці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Некрасова також додала, що вона проходить обстеження вагітності у четвертому пологовому будинку Запоріжжя.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Злата Некрасова (@zlata_nekrasova111)

Варто зазначити, що після призначення президентом України Володимиром Зеленським нового глави Запорізької ОВА Юрія Малишко, усі заступники Олександра Старуха складуть свої повноваження.

Раніше ми писали, що усі заступники екс-голови Запорізької ОВА Олександра Старуха складуть повноваження. Мова йде про першого заступника голови Запорізької ОВА Геннадія Тімченка, заступника голови ЗОВА Віталія Сиволапа та заступницю Злату Некрасову.

Нагадаємо, що 7 лютого президент України Володимир Зеленський підписав Указ про призначення на посаду голови Запорізької обласної військової адміністрації Юрія Малашка. Більш детально про це можете прочитати тут.

Додамо, що запорізьких топ-посадовців підозрюють у викрадені всієї гуманітарної допомоги, яку вони продавали через мережі АТБ, "Сільпо" та мережу аптек. Виконувача обов'язків мера Анатолія Куртьєва, екс-голову ЗОВА Олександра Старуха, його заступницю Злату Некрасову та депутата облради Віктора Щербину підозрюють у розкраданні великої партії гуманітарної допомоги, яка складалася з 389 залізничних вагонів, 220 вантажних автомобілів та 22 морських контейнерів. Список підозрюваних неповний, слідчі дії продовжуються.

30 серпня 2022 року співробітники СБУ та НАБУ провели близько 20 обшуків у мерії, у Запорізькій ОВА, на складах та по місцю проживання фігурантів справи.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах