Детективи НАБУ проводять обшуки у мерії Запоріжжя

Детективи НАБУ проводять обшуки у мерії Запоріжжя.

Детективи НАБУ проводять обшуки у мерії Запоріжжя. Фото: wikipedia.org

Події
30 серпня 2022 10:29

Сьогодні, 30 серпня, до мерії Запоріжжя прибули співробітники Національного антикорупційного бюро України (НАБУ), які там проводять обшуки.

- Прямо зараз детективи НАБУ проводять обшуки в кабінеті секретаря ЗМР (прим. - Запорізької міськради) Куртєва та заступника Васюка – настав час відповідати за завищені у 300% бюджетні закупівлі медицини та харчів, – повідомив депутат Запорізької міськради Михайло Прасол.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Повідомляється, що обшуки також проводяться і в кабінеті Злати Некрасової, яка займається гуманітарними питаннями в Запорізькій області.

Варто нагадати, що саме Михайло Прасол у листопаді 2021 року став новим позаштатним радником виконувача обов'язків мера Запоріжжя Анатолія Куртьова.

Зазначимо, офіційної інформації наразі немає.

Нагадаємо, у січні СБУ проводили обшуки в аеропорту через порушену ще 2015 року кримінальну справу, яка стосується дій колишнього керівництва підприємства у 2017 році.

Також ми писали, що у серпні 2021 року проводилися обшуки у приміщенні Запорізької міської ради, у райдержадміністраціях, комунальних закладах.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах