"Врятував опікуна": що зараз із вівчаркою, яка постраждала від ракетного удару по готелю у Дубовці

"Врятував опікуна": що зараз із вівчаркою, яка постраждала від ракетного удару по готелю у Дубівці - фото

"Врятував опікуна": що зараз із вівчаркою, яка постраждала від ракетного удару по готелю у Дубівці - фото

Події
29 вересня 2022 14:10

Стало відомо, в якому стані зараз німецька вівчарка Рой, який постраждав під час ворожого ракетного удару по готелю у Дубівці у Запоріжжі.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Запорізькій області, собаку дістали з-під завалів та встигли вчасно транспортувати, щоб надати невідкладну допомогу. Але через численні уламки та переломи він був у важкому стані. Псу потрібні були складні дорогі операції. Рятувальники разом із ветлікарями відкрили збирання грошей і менше ніж за півдня зібрали необхідну суму.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Днями Роя прооперували. Все пройшло нормально. Собака знаходиться у ветклініці післяопераційної реабілітації. Вчора до нього приїжджали рятувальники та волонтери, привезли спеціальний корм.

До речі, як розповідають волонтери, завдяки Рою не постраждав його опікун. Пес, відчувши загрозу, покликав чоловіка до підвалу.

Нагадаємо, раніше ми писали, що лікарі діагностували у Роя множинний перелом ребер, складний перелом лапи, безліч осколків по всьому тілу, серйозна контузія і шок.

Рой одужує -Рой одужує - фото: facebook.com/DSNSZP

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах