В Запоріжжі обрали нового виконуючого обов'язки мера міста Регіну Харченко

В Запоріжжі обрали нову виконуючу обов'язки мера: що про неї відомо.

В Запоріжжі обрали нову виконуючу обов'язки мера: що про неї відомо. Фото: facebook.com/ReginaHarchenko21

Події
24 квiтня 15:56

Декілька хвилин назад 37 депутатів Запорізької міської ради під час сесії обрали нового виконуючого обовʼязки міського голови Запоріжжя Регіну Харченко.

На позачерговому засідання Запорізької міської ради шляхом таємного голосування депутати обрали нового секретаря міськради. Нею стала депутатка і колишня голова фракції "Слуга Народу" Регіна Харченко. Це перша жінка на посаді секретаря Запорізької міської ради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами очільника Запорізької ОВА Івана Федорова, остання повноцінна сесія міськради відбулась ще минулого року - 22 грудня. Протягом 4-х місяців більше 200 питань життєдіяльності Запоріжжя були фактично заморожені і чекали на вирішення. 

- Це, зокрема, робота критичних комунальних підприємств, які перебували у "підвішеному" стані через брак фінансування. Але найболючішим було те, що протягом 2-х років повномасштабного вторгнення місто і область рухалися у різних напрямках, із розрізненою позицією, що є недопустимим під час воєнного часу, - наголосив Федоров.

Варто нагадати, що сьогодні, 24 квітня, у Запоріжжі погодили дострокове припинення повноважень Куртєва на посаді секретаря. Більш детально про це ми писали за посиланням тут.

Зазначимо, що Регіна Харченко – юристка, згідно з інформації в її соцмережах, вона працювала у запорізькій митниці, "Запоріжжяобленерго" та Пенсійному фонді, зараз вона в Національній асоціації адвокатів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах