Відомий журналіст розповів, кого погодили наступним в.о. мера Запоріжжя замість Куртєва

Відомий журналіст розповів, кого погодили наступним в.о. мера Запоріжжя замість Куртєва.

Відомий журналіст розповів, кого погодили наступним в.о. мера Запоріжжя замість Куртєва. Фото: facebook.com/ReginaHarchenko21

Події
21 квiтня 17:16

Відомий журналіст Яків Носков, який зараз захищає Україну, натякнув на те, що на наступній сесії більшість депутатів обере нового секретаря міськради Запоріжжя, який, відповідно, буде виконувати і обов’язки мера. Тобто людину замість Анатолія Куртєва.

За його джерелами, ОП погодив на посаду секретарки міськради пані Регіну Харченко. 
Зміниться і склад заступників міського голови. Попередньо відомо про відхід Анатолія Васюка, Олександра Власюка та Андрія П’ятницького. Першою заступницею буде Елла Слєпян.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Журналіст каже, що все заплановане на найближчий вівторок.

Зазначимо, що Регіні Харченко в цьому році буде 34 роки. Вона від партії "Слуга народу". Згідно інформації з її сторінки в соцмережах, Регіна Харченко працювала і Запорізькій митниці, і в Запоріжжяобленерго, і Пенсійному фонді. Зараз вона у Національній асоціації адвокатів. Поки інформацію про можливе призначення в соцмережах вона не коментує. Але в суботу Регіна Харченко виступала на форумі "Бути в Україні" в Запоріжжі:

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах