У центрі Мелітополя пролунав потужний вибух у перший день псевдореферендуму

У центрі Мелітополя пролунав потужний вибух у перший день псевдореферендуму.

У центрі Мелітополя пролунав потужний вибух у перший день псевдореферендуму. Ілюстративне фото: caddetailsblog.com

Події
23 вересня 2022 10:53

Вранці у п’ятницю, 23 вересня, у тимчасово окупованому Мелітополі пролунав потужний вибух. Цього дня окупанти проводять псевдореферендум.

- Терор окупантів наростає. О 7 ранку в Мелітополі пролунав гучний вибух, який добре відчули мешканці в центрі міста. Люди бояться виходити з дому. А цей страх на руку окупантам – в перший день побудинкового "голосування" на псевдореферендумі їм потрібно, щоб всі тихо сиділи вдома, – повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Федоров додав, що докладна інформація уточнюється і закликав місцевих жителів триматися подалі від російських військових та ворожої техніки, адже поряд з ними постійно шось вибухає.

Між тим представники командування Повітряних сил ЗСУ повідомили, що протягом доби ліквідували 7 безпілотників армії РФ, з яких 4 – Shahed іранського виробництва. Зенітними ракетними підрозділами Повітряних сил Збройних сил України знищено сім повітряних цілей: три БПЛА оперативно-тактичного рівня та чотири безпілотники-камікадзе Shahed-136 іранського виробництва, які окупанти маркують, як "Герань-2.

Нагадаємо, що сьогодні пізно ввечері, 22 вересня, у Запоріжжі знову пролунали потужні вибухи. Стало відомо, що приблизно опівночі в обласному центрі знову були зафіксовані прильоти ворожих ракет.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах