Вибухи у Запоріжжі вночі 22 вересня: що відомо на даний момент

Вибухи у Запоріжжі вночі 22 вересня: що відомо на даний момент.

Вибухи у Запоріжжі вночі 22 вересня: що відомо на даний момент. Ілюстративне фото: epa.eu

Події
23 вересня 2022 09:10

Сьогодні пізно ввечері, 22 вересня, у Запоріжжі знову пролунали потужні вибухи. Стало відомо, що приблизно опівночі в обласному центрі знову були зафіксовані прильоти ворожих ракет.

Як повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух, за попередньою інформацією окупанти випустили по Запоріжжю близько 10 ракет, поціливши в об'єкти інфраструктури міста. Інформація щодо постраждалих та руйнувань уточнюється.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Вночі окупант здійснив ракетний обстріл областного центру та міста в Запорізькому районі. Запоріжжі зруйновано об’єкт цивільної інфраструктури, пошкоджені будинки та автомобілі навколо. Наразі відомо щодо трьох постраждалих, їх з легкими травмами ушпиталено, – повідомив очільник ЗОВА.

За словами голови Запорізької ОВА, руйнувань зазнав ще один об’єкт в Запоріжжі. Також одна з ракет поцілила в будову поблизу міста в Запорізькому районі. Постраждалих немає. На місці подій працюють відповідні служби.

Старух також зазначив, що завжди є ризик повторних атак, тому потрібно залишатись в укриттях під час повітряних тривог.

- На цей час відомо про сім ушкоджених будинків, в яких повилітали шибки. Якщо ваша оселя теж отримала руйнування внаслідок обстрілів, повідомляйте про це на 15-80, – повідомив виконуючий обов'язки мера Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Нагадаємо, що вчора зранку, 22 вересня, окупанти запустили дев'ять ракет по Запоріжжію. В результаті ракетних ударів пошкоджено більше 20 житлових багатоповерхівок, загинув чоловік та ще п'ятеро людей отримали поранення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах