У Запорізькій області розпочався псевдореферендум про входження до складу РФ

Новина - Події - У Запорізькій області розпочався псевдореферендум про входження до складу РФ

Новина - Події - У Запорізькій області розпочався псевдореферендум про входження до складу РФ Фото: unn.com.ua

Події
23 вересня 2022 10:08

Сьогодні, 23 вересня, колаборанти у Запорізькій області почали проводити " референдум " про створення так званої "Запорізької народної республіки" та про входження нашого регіону до складу РФ.

Як повідомляє окупаційна влада, голосування про входження до складу РФ у Запорізькій області почалося о 8 годині ранку. П'ять тисяч колаборантів задіяно у виборчих комітетах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Усі члени виборчих комісій різного рівня розпочали роботу та забезпечують процес голосування. Загалом у роботі задіяно понад 5 тисяч осіб. Процес голосування також розпочався і за межами Запорізької області. Якихось інцидентів, пов'язаних із порушенням процесу голосування, до цього часу не зафіксовано, – заявила псевдоголова виборчкому області Галина Катющенко.

Повідомляється, що з 23 до 26 вересня голосування відбувається шляхом подомового обходу "виборців", а 27 вересня в області відкриють "традиційні виборчі дільниці".

Як виглядають бюлетені на псевдореферендумі у Запорізькій області.Як виглядають бюлетені на псевдореферендумі у Запорізькій області. Фото: 0629.com.ua

Нагадаємо, що 24 липня колаборанти розповіли, що в Запорізькій області створюється спеціальна "виборча комісія", яка має зайнятися підготовкою "референдуму про входження до складу Росії". Так званий "глава" окупаційної адміністрації Запорізької області Євген Балицький повідомив, що "референдум" вирішили провести восени нібито з ініціативи місцевих мешканців.

Раніше Рогов заявляв, що в Запорізькій області приєднати регіон до складу Росії нібито хочуть "близько 80% жителів" регіону.

Зазначимо, що до створення так званої " ЗНР " причетний і Євген Балицький, якого у травні окупанти "призначили" "головою військово-цивільної адміністрації Запорізької області".

За словами Геращенка, у Кремлі збираються оголосити про окупацію частини Запорізької області без взяття обласного центру.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах