Окупанти анонсували проведення "референдуму" про приєднання Запорізької області до РФ

Колаборанти Запорізької області готуються до "референдуму" та створення "ЗНР".

Колаборанти Запорізької області готуються до "референдуму" та створення "ЗНР". Фото: unn.com.ua

Події
14 липня 2022 15:49

Колаборанти почали готуватися до "референдуму" про створення так званої "Запорізької народної республіки". Вони вже анонсували "голосування" про входження нашого регіону до складу РФ.

За словами "керівника окупаційної адміністрації Запорізької області" Євгена Балицького, псевдореферендум відбудеться на початку осені. Наразі окупанти "проробляють механізми".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше ми писали, що окупанти навіть призначили дату проведення псевдореферендуму – 11 вересня. Також про це заявив голова Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Раніше Рогов заявляв, що в Запорізькій області приєднати регіон до складу Росії нібито хочуть "близько 80% жителів" регіону.

Зазначимо, що до створення так званої "ЗНР" причетний і Євген Балицький, якого в травні окупанти "призначили" головою військово-цивільної адміністрації Запорізької області.

За словами Геращенка, у Кремлі збираються оголосити про окупацію частини Запорізької області без взяття обласного центру.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах