Колаборанти в Запорізькій області заговорили про входження до складу Росії

Окупаційна влада оголосила про плани входу Запорізької області до складу Росії.

Окупаційна влада оголосила про плани входу Запорізької області до складу Росії. Кадр із к/с "Зоряний шлях: Оригінальний серіал"

Події
25 травня 2022 11:50

Так званий "представник місцевої адміністрації" Запоріжжя Володимир Рогов заявив, що область нібито бажає бути частиною Росії.

Колаборант та так званий "представник місцевої адміністрації" Володимир Рогов заявив, що Запорізька область візьме курс на входження до складу Росії "після повного звільнення від українських націоналістів".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Створення так званої народної республіки на території області колаборанти не бажають.

- Майбутнє у Запорізькій області може бути лише одне – воно має бути у складі Росії, має стати повноцінним суб'єктом Російської Федерації. Нам не потрібна сіра зона, не потрібна Запорізька народна республіка. Ми хочемо бути частиною Росії, як завжди, і були раніше протягом сотень років, - заявив колаборант Рогов.

Крім цього, Рогов стверджує, що ставленики РФ у Запоріжжі не мають наміру вести переговори з українською владою про статус регіону.

Варто зазначити, що нині частина Запорізької області окупована росіянами.

Володимир Рогов – у минулому соратник Олега Царьова та один з організаторів "антимайдану" у Запоріжжі. У вересні 2014-го в процесі обміну полоненими він опинився в Росії, де регулярно виступав у медіа як голова "Комітету з держбудівництва Новоросії" та лідер руху "Слов'янська гвардія", а також збирав допомогу для "ДНР" та "ЛНР". У березні 2022 року він став називати себе членом "військово-цивільної адміністрації Запорізької області", а також "мером Мелітополя".

29 березня Запорізька поліція відкрила кримінальне провадження за фактом його колабораціоністської діяльності.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах