Тікав до Криму: гауляйтера Балицького під конвоєм привезли в Мелітополь

Тікав до Криму: гауляйтера Балицького під конвоєм привезли в Мелітополь.

Тікав до Криму: гауляйтера Балицького під конвоєм привезли в Мелітополь. Фото: 5.ua

Події
06 вересня 2022 17:24

"Гауляйтер" тимчасово окупованої частини Запорізької області Євген Балицький втікав до Криму з Мелітополя, але його повернули росіяни під конвоєм. 

Колаборанта привезли 1 вересня після втечи на півострів. Про це розповів мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Федорова, нещодавно Балицький залишав Мелітополь і їхав у тимчасово окупований Крим, проте росіяни повернули його під конвоєм на 1 вересня, щоб показати, що він живий та здоровий.

Федоров зазначив, що після 1 вересня Балицький знову пропав і на сьогодні не помічений у Мелітополі.

- Він давно просився працювати віддалено, мабуть, росіяни йому дозволили. У будь-який момент, як тільки буде потрібно, під конвоєм його в черговий раз привезуть і будуть показувати. Як мавпу на пляжі. Це точно не та людина, яка ухвалює рішення, – сказав він.

Також Федоров розповів, що Мелітополь і район заселили російські військові і вчителі з РФ. Окупанти виселяють мешканців, займають їхні будинки, заселяються у сільські школи.

Гауляйтери "встановили новий курс" рубля по відношенню до гривні. "Раніше був 1 до 2, тепер 1 до 1,25. Штучно занижують вартість гривні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах