У Запорізькому районі сталася смертельная ДТП: серед постраждалих – дві дитини

У Запорізькому районі сталася смертельная ДТП: серед постраждалих – дві дитини.

У Запорізькому районі сталася смертельная ДТП: серед постраждалих – дві дитини. Фото: zp.dsns.gov.ua

Події
10 серпня 2022 15:34

Вчора, 9 серпня, у Запорізькому районі сталася смертельна ДТП. Загинув пасажир авто, ще четверо людей отримали травми. Серед постраждалих двоє дітей. 

Смертельна ДТП сталася вчора, 9 серпня, ввечері між селами Мар’ївка та Біленьке у Запорізькому районі.

Як повідомили в обласному управлінні ДСНС, 9 серпня о 18:15 рятувальники отримали інформацію про ДТП між селами Мар’ївка і Біленьке Запорізького району. Водій автомобіля ВАЗ 2112 з’їхав у кювет, що призвело до перекидання авто.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місці ДТП загинув 47-річний пасажир автомобіля. У аварії отримали травми 8-річна і 13-річна дитина, а також 32-річна і 55-річна жінки. Водія машини затисло у пошкодженому транспортному засобі. Рятувальники деблокували чоловіка і передали медикам. Усіх травмованих госпіталізували до лікарень. Обставини ДТП встановлюються.

У Запорізькому районі сталася смертельная ДТП: серед постраждалих – дві дитини.У Запорізькому районі сталася смертельная ДТП: серед постраждалих – дві дитини. Фото: zp.dsns.gov.ua

Також вчора, 9 серпня, у Запоріжжі на Набережній магістралі трапилось ДТП. Там водій легковика врізався у блок і від удару автомобіль перекинувся на дах. Більш детально про це ми писали тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах