У Запоріжжі біля "Дубового гаю" авто перекинулося на дах

У Запоріжжі біля "Дубового гаю" авто перекинулося на дах.

У Запоріжжі біля "Дубового гаю" авто перекинулося на дах. Фото: zp.dsns.gov.ua

Події
10 серпня 2022 09:56

Вчора, 9 серпня, у Запоріжжі на Набережній магістралі трапилось ДТП. Там водій легковика врізався у блок і від удару автомобіль перекинувся на дах.

Як повідомили у ДСНС у Запорізькій області, аварія трапилась близько 08:40 в Олександрівському районі поряд із парком "Дубовий гай". 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що водій автомобіля "Таврія" скоїв зіткнення з блоком внаслідок чого автівка перекинулася. На момент прибуття підрозділів ДСНС лікарі "швидкої" вже надавали допомогу водію.

У Запоріжжі біля "Дубового гаю" авто перекинулося на дах.У Запоріжжі біля "Дубового гаю" авто перекинулося на дах. Фото: zp.dsns.gov.ua

Медики надали допомогу водієві. Рятувальники у свою чергу відключили живлення авто, перекрили подачу газу та змили пально-мастильні матеріали з проїжджої частини.

Нагадаємо, що вчора вночі, 9 серпня, у тимчасово окупованій Кирилівці пролунали гучні вибухи, а потім пішов густий чорний дим. Більш детально про це ми писали про це тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах