У Запорізькій області трьома мінами знищили командний пункт та склад боєприпасів окупантів

У Запорізькій області трьома мінами знищили командний пункт та склад боєприпасів окупантів

У Запорізькій області трьома мінами знищили командний пункт та склад боєприпасів окупантів - фото: armyinform.com.ua

Події
05 серпня 2022 15:31

У Запорізькій області ефектно знищили командно-спостережний пункт і склад боєприпасів окупантів. Це зробив один із механізованих підрозділів і знадобилося йому для цього лише три міни.

Як розповів мінометник Степан, деякий час окупанти обстрілювали їх із великої лісосмуги. За інформацією розвідки з'ясувалося, що там був замаскований командно-спостережний пункт противника, а поряд – склад боєкомплекту. Розвідникам вдалося комплексно розрахувати їхні місця розташування та, за словами мінометника, координати були настільки точними, що на виконання вогневого завдання знадобилося лише три міни, пише АрміяІнформ.

Нагадаємо, окупанти продовжують примусову паспортизацію на тимчасово захоплених територіях. Також вони анонсували зміну номерних знаків на машинах та позбавлення права власності на володіння земельними паями.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах