У Запорізькій області окупанти придумали, як відбирати у людей машини та земельні паї

У Запорізькій області окупанти придумали, як відбирати у людей машини та земельні паї

У Запорізькій області окупанти придумали, як відбирати у людей машини та земельні паї - фото: korrespondent.net

Події
05 серпня 2022 14:03

Окупанти продовжують примусову паспортизацію на тимчасово захоплених територіях. Також вони анонсували зміну номерних знаків на машинах та позбавлення права власності на володіння земельними паями.

Як повідомили у Головному управлінні розвідки України, мешканців Мелітополя та околиць окупанти попередили про нові вимоги щодо "земельних паїв". Нібито договори оренди потрібно скласти нові. У кого термін договору закінчився, то на підставі отримання російського паспорта та відповідно до законодавства РФ буде складено новий договір. У разі якщо власник не з'явиться, а термін договору закінчився, то людина буде позбавлена права власності на володіння земельними паями.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також окупанти заявили, що на початку вересня мають намір замінити номерні знаки українського зразка на машинах. Спочатку будуть тимчасові, а потім транспортні засоби переоформлять за умови, що власник матиме російський паспорт.

За даними ГУР, на виїзді з міста на блокпостах окупанти продовжують перевіряти чоловіків, оглядати їх, зокрема щодо татуювань.

Усі ці заходи спрямовані на паспортизацію населення та присвоєння майна українців.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах