Що відомо про стан постраждалого внаслідок російського обстрілу Запоріжжя

Що відомо про стан постраждалого внаслідок російського обстрілу Запоріжжя.

Що відомо про стан постраждалого внаслідок російського обстрілу Запоріжжя. Фото: t.me/kurtievofficial

Суспільство
10 сiчня 17:45

Вранці 8 січня військовослужбовці РФ завдали шість ударів по Запоріжжю ракетними С-400 та "Іскандер-М". Внаслідок ворожого обстрілу постраждали п’ять людей, один з яких досі перебуває у важкому стані.

Як розповів заступник директора з хірургічної допомоги медичного закладу Олег Великий "Суспільному", внаслідок обстрілу постраждали п’ятеро: двоє наразі перебувають на амбулаторному лікуванні, одна людина - в травматологічному відділені, ще одна - переведена до іншого медичного закладу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, у постраждалих мінно-вибухові травми, зокрема, струс мозку, розрив барабанних перетинок та щелепно-лицьові травми.

Найважчі травми отримав 24-річний хлопець. Постраждалому довелось ампутувати кисть. Він і досі знаходиться в реанімації у важкому стані.

- Травми щелепно-лицевої ділянки, травма кінцівки, черепно-мозкова травма. У перший же день потрібно було пластичну операцію робити. Йому ще потрібно буде робити операції на обличчі. Він тільки виконує команди найпростіші, але з ним контактувати неможливо. Ще рано казати про розумовий стан, ми сподіваємося, що буде повне відновлення, - зазначив Олег Великий.

Постраждалого також чекає протезування руки та тривала реабілітація.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах