Чи зміниться тариф на опалення у Запоріжжі

Що буде з тарифами на опалення у Запоріжжі у сезоні 2024-2025.

Що буде з тарифами на опалення у Запоріжжі у сезоні 2024-2025. Фото: pexels.com

Комуналка
Сьогодні 16:38

У 2024-2025 роках тарифи на опалення в Запоріжжі не планують підвищувати. В Україні продовжує діяти мораторій на підвищення тарифів на газ, гарячу воду та опалення, запроваджений через воєнний стан. Це означає, що тарифи залишаться на тому ж рівні, що й минулого сезону.

Як повідомила виконуюча обов'язки мера Запоріжжя Регіна Харченко, до цього опалювального сезону місто готово на 100%. Також вона заявила, що цього сезону тарифи на тепло не будуть підвищуватись.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Харченко, у кожному районі Запоріжжя вже сформовані аварійні бригади на випадок виникнення нештатних ситуацій при запуску опалення, а всі опалювальні інженерні мережі житлового фонду вже заповнені теплоносіями.

Вона додала, що ворог бʼє по енергообʼектах, тому продовжуємо розбудовувати децентралізовану мережу. Під час сесії виділили майже 90 мільйонів гривень на реалізацію проєкту зі встановлення когенераційних установок у котельнях: навіть під час блекаутів котли та насоси працюватимуть безперервно.

Раніше ми також повідомляли, що в ОВА розповіли, коли розпочнеться опалювальний сезон у Запоріжжі. Більш детально про це можете прочитати за посиланням.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах