Залишилася сиротою: в якому стані 3-річна дівчинка, яка постраждала від ракетного удару по Запоріжжю

Залишилася сиротою: у якому стані 3-річна малеча, яка постраждала від ракетного удару по Запоріжжі

Залишилася сиротою: у якому стані 3-річна малеча, яка постраждала від ракетного удару по Запоріжжі - фото:t.me/pgo_gov_ua

Події
01 жовтня 2022 11:42

Внаслідок вчорашнього ворожого ракетного удару по Запоріжжю постраждала 3-річна Поліна. Дівчинка залишилася сиротою – 34-річна мати дитини загинула на місці.

За інформацією регіонального ЗМІ "Ріа-Мелітополь", родина Плоських – із села Костянтинівка Мелітопольського району. Вона опинилася в епіцентрі ракетного обстрілу 30 вересня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Її мати Анастасія загинула на місці. Дівчинка Поліна вижила, але у неї струс мозку, множинні травми м'яких тканин, вогнепальні поєднані множинні травми. Вона знаходиться в одній із лікарень Запоріжжя.

Зазначимо, що внаслідок вчорашнього ракетного удару загинула 10-річна Валерія та 14-річний Максим теж із села Костянтинівка. Усього загиблих – 30. Постраждалих – 88.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах