У Мінборони Британії прокоментували удар РФ по Запоріжжю

У Мінборони Британії прокоментували удар РФ по Запоріжжю

У Мінборони Британії прокоментували удар РФ по Запоріжжю - фото: t.me/zoda_gov_ua

Події
01 жовтня 2022 10:56

У Міноборони Британії проаналізували ракетний удар по гуманітарній колоні на виїзді із Запоріжжя вчора вранці, 30 вересня.

За їхніми даними, швидше за все, окупанти використовували російські ракети протиповітряної оборони великої дальності, але для наземного удару. За даними Міноборони Британії, російський запас таких ракет, ймовірно, обмежений і є цінним ресурсом, який призначений для ліквідації сучасних літаків і ракет, а не для використання проти наземних цілей. Аналітики британської розвідки вважають, що використання таких ракет для наземних цілей обумовлено нестачею боєприпасів. Особливо високоточних ракет великої дальності.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Росія витрачає стратегічно цінні військові активи, намагаючись здобути тактичну перевагу, і при цьому вбиває мирних жителів, яких вона тепер вважає "своїми громадянами", - зазначає британська розвідка.

Нагадаємо, внаслідок вчорашнього ракетного удару загинули 30 людей. Серед них – двоє дітей. Постраждали 88 людей. Відомо, що загинув один поліцейський, а 27 отримали поранення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах