У Запоріжжі запрацювала соціальна пральня: хто може користуватися її послугами

У Запоріжжі запрацювала соціальна пральня: хто може користуватися її послугами.

У Запоріжжі запрацювала соціальна пральня: хто може користуватися її послугами. Фото: vasrda.gov.ua

Події
12 грудня 2022 14:10

У Запоріжжі почала працювати соціальна пральня, послугами якої безкоштовно можуть скористатись внутрішньо переміщені особи з Василівського району, в тому числі й енергодарці.

За словами мера тимчасово окупованого Енергодара Дмитра Орлова, послугами соціальної пральні можуть користуватися ВПО, які перебувають у Запоріжжі безкоштовно раз на місяць.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у Центрі допомоги Василівського району, у пральні встановлені п'ять пральних машинок та п'ять сушорок. До прання приймаються постільна білизна, рушники, дитячий та дорослий одяг. Не приймаються: спідня білизна, шкарпетки, ковдри, покривала, подушки, взуття.

Соціальна пральня працює з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 13:00 за адресою вулиця Дніпровська, 38. Пральня обслуговує людей за попереднім записом за телефоном +38-093-305-63-69, при собі необхідно мати довідку ВПО. Пральні машинки та сушарки обслуговують волонтери.

Хто і як може користуватися послугами соціальної пральні в Запоріжжі.Хто і як може користуватися послугами соціальної пральні в Запоріжжі. Фото: t.me/orlovdmytroEn

У Запоріжжі запрацювала соціальна пральня: хто може користуватися її послугами.У Запоріжжі запрацювала соціальна пральня: хто може користуватися її послугами. Фото: vasrda.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах