Може уникнути покарання: на Космосі чоловік намагався вбити собаку ножем

На Космосі чоловік намагався вбити собаку ножем.

На Космосі чоловік намагався вбити собаку ножем. Фото: elements.envato.com

Події
24 сiчня 11:01

Вдень 23 січня на Космосі чоловік намагався зарізати собаку ножем, а після намагався уникнути покарання.

За інформацією зооволонтерки Олени Пилової, подія трапилась за адресою Ситова, 2. Саме там небайдужий хлопець побачив тварину, яка стікала кров'ю. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповіла дівчинка, невідомий чоловік йшов із бійцівським собакою і просто без причини вдарив ножем бездомну собаку. Тварина 40 хвилин пролежала на землі стікаючи кров'ю до приїду поліції.

- Живодера опитали, на запитання навіщо він це зробив, він відповів, що не хотів вбивати, це вийшло випадково, - написала Олена.

Чоловіка повезли до райвідділку, але його відпустили, бо Комунарівський відділок відмовляється заводити справу, на підставі того, що собака вважається безпритульною. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ShansZp (@shanszpua)

- Телефонував вітчим чоловіка, що скоїв злочин. Він розповів, що їх собака в тічці. Розповів, що вже "дістали" кобелі. Зранку жінка намагалась вигуляти їх собаку якомога раніше - кобелі чекали вже біля будинку. "Жінка і камінням кидала в них - не допомогло", - повідомила Олена Пилова.

Дівчина Анастасія, яка взяла собаку під свою опіку розповіла, що Бобік, якого насправді зовуть Бім Бом, був у важкому стані, окрім великої крововтрати через черепно-мозкову травму та пошкодження м'яких тканин голови та вуха, найімовірніше в собаки була тріщіна в черепі.

Сьогодні, 24 січня, стало відомо, що Бобік помер у лікарні від сильного болю.

Vgorode попереджає, фото 18+

На Космосі чоловік намагався вбити собаку ножем.На Космосі чоловік намагався вбити собаку ножем. Фото: facebook.com/priutshans1

На Космосі чоловік намагався вбити собаку ножем.На Космосі чоловік намагався вбити собаку ножем. Фото: facebook.com/priutshans1

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах