Син Дениса Тарасова заспівав у запорізькому храмі в пам'ять про загиблого батька

Син Дениса Тарасова заспівав у запорізькому храмі в пам'ять про загиблого батька.

Син Дениса Тарасова заспівав у запорізькому храмі в пам'ять про загиблого батька. Фото: facebook.com/denis.tarasov.98

Події
31 жовтня 2023 13:14

Сьогодні, 31 жовтня, відомому запорізькому діячу та правозахиснику Денису Тарасову мало виповнитись 44 роки, але чоловік загинув захищаючи країну. Його маленький син заспівав у запорізькому храмі в пам'ять про батька.

"Тато тобі" - з такими словами сьогодні на сторінці Дениса Тарасовав мережі Фейсбук опубліковано відео в пам’ять про нього. На відео син Дениса Тарасова отримує за батька орден "За мужність" та виконує християнський гімн Amazing grace (в оригіналі та в перекладі на українську) у стінах санктуарію Бога Отця Милосердного.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Варто нагадати, що Денис Тарасов був керівником юридичної фірми та президентом громадської організації "Запорізька правозахисна ліга "Універсал", з 2018 року він виступав на захист парку Яланського, в 2020-му - балотувався на посаду мера Запоріжжя.

З початком повномасштабного вторгнення пішов захищати країну до лав 110-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ. Загинув 8 січня 2023 року у бойових діях в районі села Новопіль, що у Донецькій області. В захисника залишилась дружина та двоє дітей. На честь Дениса Тарасова у Запоріжжі перейменували сквер Яланського.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах