На фронті загинув відомий запорізький активіст Денис Тарасов

На фронті загинув відомий запорізький активіст Денис Тарасов.

На фронті загинув відомий запорізький активіст Денис Тарасов. Фото: facebook.com/denis.tarasov.98

Події
09 сiчня 2023 14:04

У боях за Україну загинув запорізький волонтер, адвокат, правозахисник та екоактивіст Денис Тарасов. Чоловік з перших днів війни пішов на фронт захищати Запоріжжя та Україну в числі бійця 110 бригади.

Про загибель Дениса Тарасова повідомив міський голова Тростянця Юрій Бова, а також народна депутатка України Юлія Яцик. Деталі загибелі українського воїна не повідомляються.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Друже, колега по "Силі людей". За мирних часів він боровся в Запоріжжі з олігархічно-клановою сволотою. З перших днів на фронті. Не віреться… Війна забирає кращих. Спочивай з миром, друже, – повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Вдень 7 січня Денис Тарасов залишив останній допис на своїй сторінці у Фейсбуці. Він опублікував світлину з окопів, де, за його словами, температура досягає 13 градусів морозу. Воїн висловив подяку за допомогу.

Варто зазначити, що у цивільному житті Денис працював слідчим, юрисконсультантом, адвокатом. Був керівником юридичної фірми та президентом громадської організації "Запорізька правозахисна ліга "Універсал". В 2018 році виступав на захист парку Яланського, а в 2020-му – балотувався на посаду мера Запоріжжя. У Дениса Тарасова залишилися двоє дітей.

Редакція Vgorode.ua висловлює співчуття рідним та друзям загиблого воїна.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах