У Запоріжжі звільнили директорку департаменту культури і туризму Сімонову

У Запоріжжі звільнили директорку департаменту культури і туризму Сімонову.

У Запоріжжі звільнили директорку департаменту культури і туризму Сімонову. Фото: instagram.com/ekaterinasimonova.official

Події
10 липня 2023 18:00

У Запоріжжі офіційно звільнили з посади директорки департаменту культури і туризму Запорізької міської ради Катерину Сімонову. Її місце зайняв заступник директора департамента Сергій Білов.

На днях в мережі з'явилось розпорядження виконуючого обов'язки мера Запоріжжя Анатолія Куртєва про звільнення Сімонової за згодою сторін. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Катерину Сімонову звільнили з посади директорки департаменту культури і туризму.Катерину Сімонову звільнили з посади директорки департаменту культури і туризму. Фото: facebook.com/mincenko

Екс-посадовиця підтвердила своє звільнення повідомивши, що вона звільнилася і вже із п'ятниці, 7 липня, стала "абсолютно вільною людиною".

- 2265 днів, до п'ятниці включно, я посвятила своє життя Запоріжжю. Любила, не зважаючи ні на що. І найголовніше, я нікуди не переїжджаю. Не їду. Я все ще вірю, що прийде час та Запоріжжя буде сяяти новими фарбами. Я не буду перераховувати скільки всього ми зробили з командою. Ви все це знаєте, бачили та насолоджувались сучасними виконавцями на фестивалях, відчуваєте в сучасних бібліотеках, дізнаєтесь в крафтових музеях та впізнаєте бренд "Запоріжжя" з-поміж усіх, – написала Сімонова.

Куди саме перейде надалі працювати Катерина Сімонова невідомо, але за однією з версій, це можуть бути структури Метінвесту.

Раніше ми писали, що ще в травні на сайті електронних петицій Запоріжжя з'явилася ініціатива щодо недовіри до директорки департаменту культури і туризму Запорізької міської ради Катерини Сімонової з вимаганням звільнити її з займаної посади. Однак петицію підтримали лише 14 депутатів з 40 присутніх, що було недостатньо для прийняття рішення.

Нагадаємо, що чиновниця "треьої хвилі" Катерина Сімонова є фігуранткою справи із розкраданням гуманітарної допомоги.

Також варто відзначити, що сама чиновниця (директорка департаменту культури та туризму) має освіту за спеціальністю "менеджмент організацій та адміністрування". Проте займає посаду, яка взагалі не відноситься до культурно-туристичної тематики.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах