Росія має мотивацію та засоби для вчинення теракту на Запорізькій АЕС – Кулеба

Росія має мотивацію та засоби для вчинення теракту на Запорізькій АЕС – Кулеба.

Росія має мотивацію та засоби для вчинення теракту на Запорізькій АЕС – Кулеба. Ілюстративне фото: hromadske.radio

Події
29 червня 2023 17:57

Росія використовує Запорізьку АЕС, як інструмент ядерного шантажу та має мотивацію й засоби для того, щоб вчинити інцидент на ЗАЕС.

Як повідомив на Конференції Головування ОБСЄ з огляду питань безпеки повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, Росія перетворила ЗАЕС на військову базу, яку використовує як інструмент ядерного шантажу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Сьогодні Росія погрожує Україні та всьому простору ОБСЄ радіаційним інцидентом на Запорізькій атомній електростанції. Що би не говорила російська пропаганда, саме Росія, і лише Росія має сьогодні мотивацію та засоби для того, щоб вчинити інцидент на ЗАЕС, – сказав міністр, інформує пресслужба МЗС.

Кулеба нагадав про вчинений Росією теракт на Каховській ГЕС, який спричинив найбільшу техногенну катастрофу в Європі за десятиліття та злочин екоциду.

Раніше ми писали, що очільник ГУР Кирило Буданов наголосив, що ситуація довкола ЗАЕС сьогодні дуже серйозна, оскільки РФ замінувала станцію.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах