Мешканцям Кирилівки погрожують депортацією за відсутність паспортів РФ

Мешканцям Кирилівки погрожують депортацією за відсутність паспортів РФ.

Мешканцям Кирилівки погрожують депортацією за відсутність паспортів РФ. Фото: beztabu.net

Події
15 червня 2023 12:33

У тимчасово окупованій Кирилівці Запорізької області "поліцейські" почали погрожувати примусовим виселенням місцевим мешканцям, які не взяли російські паспорти. 

Як повідомили в Центрі національного спротиву, колаборанти, які служать в "Якимівському райвідділі поліції", здійснюють обходи домівок у Кирилівці та перевіряють паспорти місцевих мешканців. Громадян без російських паспортів вносять у списки і погрожують примусовим виселенням, якщо вони впродовж тижня його не оформлять.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

9 червня на пересувних блокпостах затримали 20 місцевих мешканців без російських паспортів, яких доставили у "поліцію". 

Повідомляєтьсяя, що у всіх медичних закладах на тимчасово окупованих територіях нашого регіону РФ шантажує медперсонал, що у разі відмови від російського паспорта, працівники будуть позбавлені грошового забезпечення або будуть звільнені з роботи.

Проте, попри всі погрози з боку окупантів, більшість працівників медичних закладів відмовляються від отримання паспорта РФ та продовжують обслуговувати цивільне населення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах