У Запоріжжі погодили передачу проєктів реконструкції 7 постраждалих багатоповерхівок

У Запоріжжі погодили передачу проєктів реконструкції 7 постраждалих багатоповерхівок.

У Запоріжжі погодили передачу проєктів реконструкції 7 постраждалих багатоповерхівок. Фото: t.me/gu_dsns_zp

Події
01 червня 2023 10:31

Депутати Запорізької міськради підтримали передачу проєктно-кошторисної документації новоствореній функції Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Запорізькій області.

Департамент з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міськради замовив раніше виготовлення проєктно-кошторисну документацію по семи багатоповерхівкам у Запоріжжі, що постраждали внаслідок ракетних атак по вулиці Незалежної України, Якова Новицького, Зестафонській, Миру, Кам’яногірської, Запорізької. Про це стало відомо під час позачергової сесії міськради, пише 061.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Було запропоновано виконувати реалізацію зазначених об'єктів за рахунок коштів, виділених Фондом ліквідації наслідків збройної агресії, замовником яких виступатиме Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Запорізькій області.

Після завершення розробки проєктно-кошторисної документації та позитивного експертного звіту, рішенням сесії передбачалося передати її Службі відновлення та розвитку інфраструктури регіону. Однак, ідея не отримала підтримки від депутатів, і секретар міськради Анатолій Куртєв зазначив, що необхідно знайти джерела фінансування для цього проєкту.

Після цього депутати розпочали обговорення і вирішили підтримати відновлення багатоповерхових будинків для постраждалих мешканців. Відповідний проєкт рішення був підготовлений апаратом і отримав підтримку депутатів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах