Злату Некрасову звільнили з посади заступника голови Запорізької ОВА

Злату Некрасову звільнили з посади заступника глави ЗОВА

Злату Некрасову звільнили з посади заступника глави ЗОВА - фото: instagram.com/zlata_nekrasova111/

Події
19 травня 2023 17:45

Сьогодні по соцмережах розлетілася фотографія заяви про звільнення Злати Некрасової з посади заступника голови Запорізької ОВВ.

Офіційну заяву про це у ЗОВА не робили, але фотографія Некрасової зникла зі списку керівництва на сайті адміністрації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Заява про звільнення датована 19 травня та підписана новим головою ОВА Юрієм Малашком. Причиною звільнення вказано призначення нового глави адміністрації.

Заява про звільнення Некрасової –Заява про звільнення Некрасової –| фото: t.me/gnilayacherexa

Зазначимо, що сама Некрасова у себе в Інстаграм написала так: "Сьогодні я маю привід посміхнутися".

Пост Злати НекрасовоїПост Злати Некрасової

Нагадаємо, запорізьких топ-чиновників підозрюють у викраденні всієї гуманітарної допомоги, яку вони продавали через мережі АТБ, Сільпо та мережу аптек. Виконувач обов'язків мера Анатолія Куртєва, екс-главу ЗОВА Олександра Старуха, його заступника Злату Некрасову та депутата облради Віктора Щербину підозрюють у розкраданні великої партії гуманітарної допомоги, яка складалася з 389 залізничних вагонів, 220 вантажних автомобілів та 22 морських контейнерів. Список підозрюваних неповний, слідчі дії продовжуються. 30 серпня 2022 року співробітники СБУ та НАБУ провели близько 20 обшуків у мерії, у Запорізькій ОВА, на складах та за місцем проживання фігурантів справи. Пізніше у Запорізькій області було призначено нового голову ОВА – Юрія Малашка. Заступники Старої склали свої повноваження. Злата Некрасова повідомила про вагітність. У травні 2023 року вона писала, що вже на 9-му місяці, а під постом за 9 травня її вітали з народженням малюка.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах