"У Кирилівці сьогодні вкрай небезпечно": у курортне селище заїхали "вагнерівці"

"У Кирилівці сьогодні вкрай небезпечно": у курортне селище заїхали "вагнерівці".

"У Кирилівці сьогодні вкрай небезпечно": у курортне селище заїхали "вагнерівці". Фото: ria-m.tv

Події
13 квiтня 2023 12:17

До тимчасово окупованої Кирилівки приїжджає велика кількість російських військових, які розселяються на місцевих туристичних базах. Українська влада повідомила, що наразі дуже небезпечно у куротному селищі.

- У Кирилівці сьогодні вкрай небезпечно, людей залякують, змушують отримувати російські паспорти. Кирилівка зараз є перевальною базою, заїжджає багато військових, зʼявилися навіть "вагнерівці". Це не прості підрозділи, а, я так розумію, вища каста. Вони проживають на базах відпочинку, дивляться що де вкрасти, що можна забрати, деяких людей навіть виселяють зі своїх домівок, – повідомив проєкту Радіо Свобода "Новини Приазовʼя" голова Кирилівської територіальної громади Іван Малєєв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, виїхати з Кирилівки зараз дуже складно. Це можна зробити лише через Крим та Росію, але наважуються не це одиниці.

Раніше ми також писали, що минулого тижня на тимчасово окуповані території Запорізької області приїхала чергова партія російських військових. Для того, щоб розселити новоприбулих у Мелітополі з гуртожитку виселили переселенців.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах