Кавказці та "вагнерівці": до Запорізької області прибула нова партія ворожих сил

Кавказці та "вагнерівці": до Запорізької області прибула нова партія ворожих сил.

Кавказці та "вагнерівці": до Запорізької області прибула нова партія ворожих сил. Фото: gettyimages.com

Події
11 квiтня 2023 15:57

Минулого тижня на тимчасово окуповані території Запорізької області приїхала чергова партія російських військових. Для того, щоб розселити новоприбулих у Мелітополі з гуртожитку виселили переселенців.

Під час телемарафону міський голова Мелітополя Іван Федоров розповів, що до Токмака заїхали кавказці, а до Кирилівки – "вагнерівці".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Як слідство ми бачимо посилення фільтраційних заходів та заходів, за допомогою яких вони стежать за нашими мешканцями. Ми бачимо, що вкотре посилилася паспортизація. Це не лише примусова паспортизація, коли відбирають документи та ідентифікують наших мешканців. Таким чином вони хочуть зробити перепис усіх мешканців на тимчасово окупованих територіях та приєднати їх до свого злочину, – сказав Іван Федоров.

Також посилилися обшуки та огляд мешканців у Мелітополі та Токмаку. На блокпості в Токмаку заборонили мешканцям в’їжджати до міста без російського паспорта чи без подання заяв на ці паспорти. Почастішали обшуки – окупанти перевіряють житло та зупиняють людей прямо на вулицях. Російські загарбники роблять все, щоб залякати та зламати мешканців.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах