Окупанти похвалилися влучанням в житловий комплекс у Запоріжжі

Окупанти похвалилися влучанням в житловий комплекс у Запоріжжі.

Окупанти похвалилися влучанням в житловий комплекс у Запоріжжі. Фото: zp.vgorode.ua

Події
18 березня 2023 13:09

Сьогодні вночі, 18 березня, російські окупаційні війська вчергове атакували Запоріжжя. Внаслідок ракетного обстрілу постраждав житловий комплекс та відомий ресторан "Моніка Белучі".

За словами члена "керівництва" Запорізької області Володимира Рогова, у Запоріжжі росіяни дійсно били по цивільних умисно. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Традиційно ціллю прильотів були об'єкти, що використовуються режимом Зеленського для ведення війни. Однією з ракет було знищено об'єкт громадського харчування, який, за словами місцевих жителів, використовувався як місце розташування бойовиків ЗСУ, – видав зрадник.

Згодом Рогов "трансформував" воїнів ЗСУ в "іноземних найманців", яких "десятками дістають з-під завалів".

- Цей комплекс був однією з основних баз для еліти з "Іноземного легіону" - саме тут розташовувалися іноземні нацисти-найманці та інструктори. Як повідомляють мої земляки, кількість тіл бойовиків, яких дістали з-під завалів, уже десятки, – вихвалився колаборант.

Нагадаємо, що Володимир Рогов, у минулому соратник Олега Царьова, та один з організаторів "антимайдану" у Запоріжжі. У вересні 2014-го в процесі обміну полоненими він опинився в Росії, де регулярно виступав у медіа, як голова "Комітету з держбудівництва Новоросії" та лідер руху "Слов'янська гвардія", а також збирав допомогу для "ДНР" та "ЛНР". 

Рогов також вигадав фейк про те, що у Запоріжжі дітей привчають вбивати снігурів, бо вони схожі на російський триколор. 

У березні 2022 року він став називати себе членом "військово-цивільної адміністрації Запорізької області", а також "мером Мелітополя". 29 березня Запорізька поліція відкрила кримінальне провадження за фактом його колабораціоністської діяльності.

Він також займається пропагандою українофобії та бере участь в організації псевдореферендуму.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах