Путін з мертвим снігуром: у Запоріжжі презентували унікальну марку

Путін з мертвим снігуром: у Запоріжжі презентували унікальну марку.

Путін з мертвим снігуром: у Запоріжжі презентували унікальну марку. Фото: facebook.com/hromadskeua

Події
10 серпня 2022 10:42

Вчора, 9 серпня, у Запоріжжі анонсували продаж особливої марки "Укрпошти", на котрій зображен президент РФ Володимир Путін із вбитим снігуром.

Тепер кожен бажаючий може купити унікальну марку, на якій зображена стилізована фігурка, яка схожа на Путіна та вухастого Горлума із "Володара перстнів". В руках російський диктатор тримає мертвого снігура, пофарбованого в кольори державного прапора Росії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Можна припустити, що снігур символізує Росію, яка в руках у Путіна померла і не має майбутнього.

Путін з мертвим снігуром: у Запоріжжі презентували унікальну марку.Путін з мертвим снігуром: у Запоріжжі презентували унікальну марку. Фото: facebook.com/Яков Носков

Так, "Укрпошта" надрукувала обмежену кількість унікальних марок. Випустили лише 100 блоків та тисячу окремих одиниць, які урочисто погасили на головному поштамті Запоріжжя. Гроші за марки підуть на створення культурного хабу для українських виконавців, пише ТСН.

Купити марки можна у відділені "Укрпошти" на головному поштамті Запоріжжя, на проспекті Соборному, 133.

Перші примірники відправили у Кремль – особисто російському диктатору. В конверт поклали історію Криму та видруки з Римського статуту – аби він вже починав готуватись до Гаазького трибуналу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах