У Запоріжжі попрощалися з молодою сім'єю, яка загинула внаслідок ракетного удару

У Запоріжжі попрощалися з молодою сім'єю, яка загинула внаслідок ракетного удару - фото

У Запоріжжі попрощалися з молодою сім'єю, яка загинула внаслідок ракетного удару - фото

Події
09 березня 2023 18:01

Сьогодні, 9 березня, у Запоріжжі поховали молоду родину – Камілу, Іллю та 7-місячну малу Емілію. Вони загинули під час ракетного удару по п'ятиповерхівці у центрі міста 2 березня.

Родина Фурнікових родом із тепер окупованої території Запорізької області. Каміла із села Вербове Пологівського району, Ілля – з села Жеребянки Василівського району. Тітка Каміли розповіла, що пара познайомилася у Запоріжжі, де вони разом навчалися в авіаційному коледжі. Після навчання пара працювала на підприємстві "Мотор Січ", але у різних цехах, пише Укрінформ.

У Запоріжжі попрощалися з молодою сім'єю, яка загинула внаслідок ракетного удару -У Запоріжжі попрощалися з молодою сім'єю, яка загинула внаслідок ракетного удару - фото: ukrinform.ua

Перед війною дівчина пішла у відпустку, а потім у декрет. Колеги Камілі дуже раділи за пару, а потім переживали, адже на початку повномасштабної війни вони опинилися в окупації. За словами колеги Світлани, пара приїхала до села до родичів, де їх застала війна.

Сім'ї вдалося вирватися. Вони виїхали на Захід України і у липні у них народилася донька Емілія.

Як ми писали раніше, у лютому молода сім'я повернулася до Запоріжжя, де 2 березня їх вбила російська ракета. Вона влучила у п'ятиповерхівку, де проживала пара з малечею. Сім'ю знайшли під завалами через дві доби. Вони всі разом лежали на ліжку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах