Ракетний удар по Запоріжжю 2 березня: загиблих вже 13

Ракетний удар по Запоріжжю 2 березня: загиблих вже 13

Ракетний удар по Запоріжжю 2 березня: загиблих вже 13 - фото: t.me/dsns_telegram

Події
05 березня 2023 10:15

У Запоріжжі з-під завалів житлового будинку, що його зруйнувала ворожа ракета 2 березня, дістали тіла ще двох людей. Усього жертв уже 13.

Як повідомили у ГУ ДСНС, роботи продовжуються. Врятувати вдалося 11 людей, а також чотирьох кішок та собаку. Дістали з-під завалів тіла 13 загиблих, із них 8-місячну дитину.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Комунальники вивезли понад 853 тонни будівельних уламків. Психологи ДСНС на місті події надали допомогу 100 мешканцям будинку та родичам постраждалих. Починаючи з 2 березня до Пункту обігріву, який розгорнули рятувальники, звернулося понад 250 людей.

Нагадаємо, вночі 2 березня російські окупаційні війська вкотре обстріляли Запоріжжя. Близько 01:30 деякі райони міста потрясли гучні вибухи. Армія РФ випустила по місту ракети із зенітно-ракетного комплексу "С-300". Одна з ракет потрапила до п'ятиповерхового житлового будинку. Було повністю зруйновано один під'їзд цього будинку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах