Що відомо про сім'ю з 8-місячною донькою, яка загинула під завалами у Запоріжжі

Що відомо про сім'ю з 8-місячною донькою, яка загинула під завалами у Запоріжжі

Що відомо про сім'ю з 8-місячною донькою, яка загинула під завалами у Запоріжжі - фото: instagram.com/anechka_10001

Події
05 березня 2023 13:11

У Запоріжжі з-під завалів будинку, який зруйнувала російська ракета, дістали тіла молодого подружжя – Камілі та Іллі, а також їхньої 8-місячної доньки Емілія.

Про загибель сім'ї розповіла у соцмережі хрещена мама дівчинки Анна. Вона провела два дні біля зруйнованого будинку і молилася, щоб сім'ю знайшли живою. На жаль, молодих батьків та малу рятувальники витягли без ознак життя.

Відомо, що родина була із села у Запорізькій області, яке нині в окупації. Чоловік і вагітна дружина змогли виїхати звідти спочатку на Захід України. Там Каміла народила дочку Емілію. У лютому молоді батьки з крихіткою повернулися і почали жити у Запоріжжі. Вночі 2 березня до будинку, де мешкала сім'я, потрапила російська ракета.

За попередньою інформацією із соцмереж, родину знайшли на першому поверсі – вони всі лежали на ліжку, в ногах була кішка. Малятко вдалося впізнати по піжамі та браслетику на ручці.

Сім'ї із 8-місячною донькою загинула під завалами у Запоріжжі -Сім'ї із 8-місячною донькою загинула під завалами у Запоріжжі - фото: instagram.com/anechka_10001

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах