Вночі росіяни обстріляли Пологи: є загиблий

Вночі росіяни обстріляли Пологи: є загиблий.

Вночі росіяни обстріляли Пологи: є загиблий. Ілюстративне фото: facebook.com/groups/pik.novosti

Події
06 лютого 2023 15:11

У ніч на 5 лютого росіяни обстріляли житлові квартали тимчасово окупованого міста Пологи. Внаслідок цього загинула одна людина.

За словами міського голови Полог Юрія Коноваленко, місцеві жителі повідомили, що окупанти обстріляли житлові будинки, де Циганський Виселок, що у південній частині міста, пише "Суспільне".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Де Червоний Виселок обстріляли будинки мирних жителів. Загинула людина, її особа встановлюється, – повідомив Юрій Коноваленко.

Також він додав, що внаслідок обстрілів була пошкоджена лінія електропередач – частина міста залишилася без світла.

- Крім того, є інформація, що окупанти розстріляли в центрі міста декілька будинків, в яких ніхто не проживає, – це вулиця Садова й ті, що поряд. Це робиться для того, щоб, по-перше, залякати людей, а, по-друге, звинуватити в обстрілах ЗСУ, – повідомив посадовець.

Коноваленко підтвердив інформацію й про вражене місце дислокації окупаційних військ в західній частині міста. Серед загарбників є загиблі та поранені, яких вивозили.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах