У ГУР назвали три ймовірних напрямки наступу Росії

Наступи військ РФ можуть бути у Донецькій та Луганській областях, а також, можливо, на Запоріжжі - ГУР.

Наступи військ РФ можуть бути у Донецькій та Луганській областях, а також, можливо, на Запоріжжі - ГУР. Фото: apnews.com

Події
06 лютого 2023 14:07

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України назвали три напрями можливих наступів Росії.

- Ми визначили, що наступи військ РФ можуть бути в Донецькій та Луганській областях, а також, можливо, на Запоріжжі. При цьому в Херсонській області та в Криму війська РФ вестимуть оборону, – йдеться у повідомленні ГУР.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, у ГУР зазначають, що росія планує мобілізувати до армії від 300 до 500 тисяч осіб для забезпечення проведення наступальних операцій на сході та півдні України навесні та влітку 2023 року.

- Нова хвиля мобілізації в Росії триватиме до двох місяців, але реалізація планів РФ знаходиться у прямій залежності як від оснащення російських резервістів, так і від рівня, якості і темпів західної військової підтримки українських захисників, – додали у повідомленні ГУ розвідки Міноборони України.

Про наступ на Київ розвідка наразі не повідомляє.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах