Мер Мелітополя розповів, що зараз відбувається в окупованому місті

Мер Мелітополя розповів, що наразі відбувається в окупованому місті -

Мер Мелітополя розповів, що наразі відбувається в окупованому місті - фото: pravda.com.ua

Події
26 сiчня 2023 18:16

Окупанти залякують мешканців Мелітополя можливими ракетними ударами з боку ЗСУ. Не виключено, що ці обстріли вони готують самі.

Як розповів мер окупованого міста Іван Федоров, так окупанти повторюють "донецький сценарій". У своїх пропагандистських соцмережах вони публікують "попередження про обстріл".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, за кожні 100 метрів у Мелітополі розставили військових. Вони зупиняють автомобілі, перехожих. У них перевіряють документи та телефони, знову ж таки попереджаючи про "загрозу з боку ЗСУ".

- Не виключено, що поширюючи дезінформацію, рашисти готують провокації "обстрілів". Цілі окупантів: змусити мешканців не чекати, а боятися ЗСУ; виправдати будь-який терор в окупації "захистом" цивільних; обстрілювати громадянську інфраструктуру та перевести провину на ЗСУ; нарощувати військові сили на окупованих територіях, – сказав Іван Федоров.

За інформацією мера, вчора до Кирилівки заїхали білоруські військові.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах